Засоби масової дезінформації

Засоби масової дезінформації

У світі 1 квітня має назву День дурня, тому і ЗМІ не відмовляють собі у задоволенні пошити в дурні своїх читачів, слухачів і глядачів. Наведемо кілька з найвдаліших цьогорічних жартів. Французький інтернет–портал Rue89 «розкрив таємницю» існування таємного комп’ютерного програмного забезпечення під назвою В–6, яке підказує найкращі рішення президенту Франції Ніколя Саркозі. Портал пояснив читачам, що назва таємної програми В–6 є абревіатурою від англійського словосполучення Six Brains («Шість мізків»), що має бути натяком на непересічний розум глави держави. Портал Rue89 повідомляє: найближчі співробітники Саркозі скаржаться, що з огляду на наявність всюдисущого «електронного мозку» їм тепер відводять другорядну роль.

Шукайте довгожителів у Швеції, а не на Кавказі

Шукайте довгожителів у Швеції, а не на Кавказі

У Європі жінки живуть найдовше у Франції, а чоловіки — у Швеції, йдеться у щойно оприлюдненому звіті міністерства охорони здоров’я Великої Британії, в якому також зазначається загальна тенденція до збільшення тривалості життя європейців. Пересічна мешканка Франції має перспективу прожити 85 років, а у Швеції чоловіки живуть у середньому 79,1 року. Серед жінок друге місце посідають італійки — середня тривалість життя 84,4 року, третє — іспанки — 83,8 року. Серед чоловіків на другому місці також італійці, які радіють цьому світу в середньому 78,8 року, на третьому — кіпріоти — 78,3 року.

Голокост–кабаре абсурду

Голокост–кабаре абсурду

Зустрічати свій день народження на чужині, далеко від родини і близьких — це вже незавидна доля. Українцеві Івану (Джону) Дем’янюку значно гірше: своє 90–річчя дідусь відзначить за ґратами мюнхенської в’язниці як звинувачений у страшному злочині — причетності до вбивства 27900 євреїв у польських концтаборах Треблінка і Собібор. На судових засіданнях Дем’янюк, який у своєму поважному віці ще й страждає на лейкемію, хронічну хворобу нирок та інші недуги, лежить у спеціально сконструйованому ліжку, переважно із заплющеними очима. Але ні вік підсудного, ні упередженість звинувачення прокурорів та суддів не бентежать. У разі, якщо його визнають винним, колишньому громадянину США українського походження Іванові Дем’янюку загрожує ув’язнення терміном на багато тисяч років.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики