Картопляна душа

Картопляна душа

По–особливому виглядає і смакує картопля з волоськими горіхами. Відварити 5—6 бульб у лушпинні, почистити, порізати на кружальця — далі сіль–перець, запанірувати з обох боків у сухарях і підсмажити на олії. Півсклянки горіхів (можна взяти ліщину) потовкти чи пропустити через м’ясорубку і посипати ними смажену картоплю. Таке ситне поєднання добре «нейтралізувати» квашеною чи тушкованою капустою.

ОСТАННІЙ ШТРИХ

ОСТАННІЙ ШТРИХ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Одні й ті самі страви — котлети, відбивні, запечене м’ясо чи підсмажена риба — можуть мати зовсім різний смак, якщо приправити їх різними соусами. А навчитися їх готувати — зовсім не складно. Сьогодні пропонуємо експериментувати з червоними соусами.

Всі статті рубрики