Формальний підхід

Формальний підхід

Ще навіть років 20—30 тому багато українських сільських жінок більшість страв готували у печі у великому горщику на всю родину. Зараз затишний цегляний раритет — не правило, а виняток. Але кулінарний «досвід поколінь» преспокійно можна перекласти у глиняний посуд меншого розміру і поставити в електропічку. Тож учимося у старших, пристосувавши їх практику до сучасних реалій.

Стушкуй мені, горщику...

Стушкуй мені, горщику...

Якщо хочете приємно здивувати домашніх чи гостей, приготуйте для них страви у горщиках. Це урізноманітнить застілля візуально і дасть змогу відчути новий смак стушкованих у глиняному посуді страв. До речі, дуже корисних, бо завдяки способу теплової обробки у посуді з природного матеріалу максимально зберігаються вітаміни та всі корисні елементи.

Всі статті рубрики