«Ікона» від Мадонни

«Ікона» від Мадонни

Шанувальники пісенного таланту Мадонни незабаром зможуть оцінити і її дизайнерське обдарування. Поп–королева нарешті запустила давно обіцяну модну лінію — одяг, аксесуари, спідню білизну і взуття. Власне, це могло статися й раніше, але Мадж ніяк не могла придумати, як усе це добро назвати. Мовляв, «Мадонна» — банально, треба придумати щось оригінальніше.

Надягайте, вболівайте

Надягайте, вболівайте

Загальновідомо, що Африка — місце найбільшої концентрації вірусу імунодефіциту людини. В деяких африканських країнах на СНІД хворий кожен третій громадянин, у ПАР таких майже 20 відсотків (5,7 мільйона осіб). А саме там — у Південно–Африканській Республіці — цього літа відбуватиметься одна з найбільших світових спортивних подій чотириріччя, чемпіонат світу з футболу. Такі форуми за участю десятків тисяч туристів і мільйонів аборигенів — це не лише святкова атмосфера, а й надмірний ризик підхопити ВІЛ внаслідок незахищеного сексу. Тож уряд Великої Британії вирішив убезпечуватися вже зараз.

«З теплотою, Рене»

«З теплотою, Рене»

Стосунки між знаменитостями і папараці зазвичай такі, що на їхньому тлі коти із собаками — найкращі друзі. Але трапляються з цього правила й винятки. Днями набридливий фотограф примудрився викликати в актриси Рене Зеллвегер почуття не злості, а вдячності.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коаліції бракує людей. Янукович оголосив амністію.

Всі статті рубрики