«Ікона» від Мадонни

13.03.2010
«Ікона» від Мадонни

Шанувальники пісенного таланту Мадонни незабаром зможуть оцінити і її дизайнерське обдарування. Поп–королева нарешті запустила давно обіцяну модну лінію — одяг, аксесуари, спідню білизну і взуття. Власне, це могло статися й раніше, але Мадж ніяк не могла придумати, як усе це добро назвати. Мовляв, «Мадонна» — банально, треба придумати щось оригінальніше.

І придумала. Бренд називатиметься MG Icon. Друга літера в абревіатурі — від імені давнього менеджера і друга зірки Гая Озірі, оскільки лінія одягу в них із Мадонною Луїзою Веронікою Чикконе спільна.

Безпосередньо виробництвом одягу і аксесуарів від поп–королеви займеться компанія «Айконікс». «Ідея об’єднати сили з чудовими фахівцями цієї компанії мене неймовірно надихає, — зізналася Мадж. — З нетерпінням чекаю можливості попрацювати з керівником «Айконікс» Нілом Коулом та його командою, щоб втілити в життя моє бачення й ідеї.

Перші товари під маркою MG Icon надійдуть у продаж у серпні — це буде молодіжна колекція «Матіріел гьорл», речі з якої можна буде придбати лише в магазинах Macy’s. Вартість обіцяють дуже прийнятну — від 12 до 40 доларів. А з наступного року до лінії продукції від Мадонни додадуть іще парфумерію і косметику.