«Гойдалки» — не для Рене

«Гойдалки» — не для Рене

Прихильники кумедної британської журналістки Бріджит Джонс уже не можуть дочекатися продовження історії улюбленої героїні. Коли два роки тому продюсери оголосили, що зніматимуть третю серію «Щоденника Бріджит Джонс», фанати були в захваті. Згодом оприлюднили й приблизну дату початку зйомок: узимку чи навесні 2010–го. Як з’ясувалося, знімальний процес і справді має ось–ось стартувати. Але виникла несподівана перешкода: незмінна виконавиця головної ролі Рене Зеллвегер категорично відмовляється знову набирати вагу.

Краса під «коксом»

Краса під «коксом»

Колумбійка Енджі Сансельменте Валенсія до останнього часу була відома на батьківщині як модель — рекламувала спокусливу жіночу білизну. Але тепер 30–річна краля постала в зовсім іншій ролі — як шефиня потужного міжнародного наркокартелю, що переправляв наркотики з Латинської Америки до Великої Британії та інших країн Європи. Як повідомляє газета «Сан», група Енджі діяла переважно в Аргентині та Мексиці. При цьому наркокур’єрами були латиноамериканські моделі — вони часто виїздили на модні покази та фотосесії до Європи, перевозячи принагідно кокаїн.

Крила за спиною

Крила за спиною

Поліцейські й рятувальники можуть літати самотужки, наче Карлсон, уже досить давно, але — тільки у фантастичних кінострічках. Однак технічний прогрес не стоїть на місці, і такий винахід, як «літаючий ранець», уже близький до широкого застовування. Новозеландська компанія «Мартін ейркрафт» знайшла інвестора і найближчим часом запустить виробництво індивідуальних реактивних літальних апаратів, схожих якщо не на ранець, то на дві діжки за спиною. Як пише газета «Дейлі телеграф», на початковому етапі «Мартін» планує випускати по 500 таких апаратів на рік. Ціна одного «джей–пака» кусається — більше 75 тисяч доларів США.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Щек і Хорив вийшли з коаліції. Човен уже розвалилася й затонув. А Либідь все так само гарна стоїть і шлях кудись вказує.

Всі статті рубрики