Двійка з «сопромату»

Двійка з «сопромату»

Позавчора вночі територія Полтавського техуніверситету (донедавна — інженернобудівельного інституту. — Авт.) нагадувала зону стихійного лиха. Саме тут змонтоване переважно з металевих конструкцій приміщення зазнало нищівних руйнувань: на землю впали дах і частина його стін. Як повідомляють у Головному управлінні МНС у Полтавській області, жертв і потерпілих унаслідок руйнування немає. Адже на час зимових холодів усі будівельномонтажні роботи на об’єкті були зупинені. До того ж незавершена споруда знаходилася на відстані від тротуару, де ходять студенти. Утім усе могло завершитися значно трагічніше: небезпечний комплекс проектною вартістю 7 мільйонів гривень з універсальним спортзалом розміром 60 на 30 метрів мали здати в експлуатацію вже до початку нового навчального року, тобто до вересня...

У Дружківці труби рве

У Дружківці труби рве

У містечку Дружківка сталася техногенна аварія. У середу близько дев’ятої ранку на вулицях Богдана Хмельницького, Паторжинського і Радченка вихлюпнулося понад 146 кубічних метрів неочищених стічних вод. Місто залило нечистотами через прорив самотічного каналізаційного колектора, діаметр якого складає 1000 мм.

Мауглі б плакав

Мауглі б плакав

Приватний ялтинський зоопарк «Казка» одним із перших зголосився допомогти бідолашним тваринам, що перебувають у покинутому пересувному зоопарку «Мауглі» в Сіверськодонецьку. Керівництво «Казки» готове забрати до себе виснаженого лева та решту тварин. Нагадаємо, Цар звірів перебуває в найгіршому стані серед «жителів» звіринця: у лева відморожений хвіст, ніс і остання стадія дистрофії. Також зголосився забрати до себе тварин і Харківський зоопарк.

Від потопу рятує… криголам

Від потопу рятує… криголам

Як розповіли «УМ» у пресслужбі Управління МНС області, про такі радикальні засоби боротьби з льодом рятувальників попросили самі мешканці Херсонщини. «Люди, чиї будинки розташовані у безпосередній близькості від Дніпра, вже не перший рік потерпають від того, що навесні їхні оселі руйнує вода, — розповідає начальник обласного управління МНС В’ячеслав Єременко. — Однак цього року снігові «запаси» в деяких регіонах уже зараз перевищують норму, а в лютому, як прогнозують, снігу нападає ще. Коли все це почне танути, збитки, яких зазнає наша область, можна буде обчислювати мільйонами гривень».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики