Мистецтво із рук у руки

Мистецтво із рук у руки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Для творчого колективу з України «Арттриум» у складі Володимира Тарана, Олександра Харука та Сергія Харука минулий рік завершився успішно: художники одержали Гран­прі міжнародного конкурсу Монетного двору Японії за монету «Тисячоліття монетного карбування в Києві». Це вже друга їхня найвища нагорода в цьому змаганні (перша — 2004го; у 2005му та 2006му — третє місце). Найвища відзнака наших дизайнерів привертає увагу світової нумізматичної спільноти до України, а заразом — до продукції Монетного двору НБУ.

Приводом до розмови з художниками стало їхнє повернення з Японії, де вони одержували найвищу нагороду — призплакетку й відкарбовану монету. До речі, саме ці дизайнери є авторами двадцяти і стогривневої (із портретом молодого Тараса Шевченка) купюр.

Концтабір для братів менших

Концтабір для братів менших

Першими виснажених голодних тварин пересувного зоопарку «Мауглі», який розташовувався під Сіверодонецьком, виявили місцеві жителі. Небайдужі люди почали приносити тваринам овочі, м’ясо, молоко та яйця. За цей харч, стверджують очевидці, тварини билися в клітках.

Всі статті рубрики