Чорний четвер

Чорний четвер

Слідкуючи за виступами українців на хардових кортах Мельбурна, наші любителі тенісу переживають емоції, традиційні для більшості турнірів серії «Великого шолома». Спочатку тішимося певній кількості «кваліфаєрів» та сіяних спортсменів у першому раунді. Потім радіємо очікуваним чи несподіваним успіхам і засмучуємося раннім вильотам. І нарешті вболіваємо за «останнього з могікан», якому вдається найдовше вберігатися від вильоту — кола так до третього. Зараз на «Аустреліен оупен» триває етап масового вибування: після вчорашнього змагального дня в одиночному розряді в нас залишилась тільки Олена Бондаренко.

За бортом

За бортом

Дивовижну, але не надто втіш­ну стабільність демонструє останніми роками провідна українська спортивна пара. На трьох континентальних форумах поспіль кияни Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов посідають четверте місце, до цього вони двічі ставали п’ятими. Начебто непогано, що нинішні підопічні німця Інго Штоєра входять до когорти найкращих дуетів Європи, але ж значно приємнішою, ніж багато місць навколо п’єдесталу, була б бодай єдина медаль.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ганна Безсонова: Хочу досягти успіху в журналістиці

Ганна Безсонова: Хочу досягти успіху в журналістиці

Багато хто може позаздрити долі цієї дівчини, яка для свого молодого віку досягла вже чималих висот. У 25 років Ганна Безсонова залишила спорт, здобувши силу–силенну медалей чемпіонатів світу та Європи, двох Олімпійських ігор, не кажучи про менш гучні, але значущі нагороди. Зараз, без перебільшення, легенда української художньої гімнастики не відпочиває на лаврах, а веде активний спосіб життя — то з’являється в популярних телевізійних шоу, то дивує рішенням присвятити життя журналістиці, не розриваючи стосунки зі спортивним світом.

Ця розмова з непосидючою Ганною відбулася на церемонії презентації нової форми олімпійської збірної України, яка незабаром змагатиметься у Ванкувері. Саме Безсоновій організатори презентації відвели одну з найпомітніших ролей на цій події — запропонували бути моделлю в парадному костюмі. Кореспондент «УМ» скористався нагодою й дізнався, як почувається спортсменка в новій олімпійській амуніції, а також розпитав про плани на майбутнє.

Всі статті рубрики