Голова — вже не голова, та шапка ще горить

Голова — вже не голова, та шапка ще горить

Відшкодувати збитки бюджету в сумі понад півтора мільйона гривень пропонують недавньому голові Сумської обласної ради В’ячеславу Шапошніку.

Чергова сесія ради вимушено знову повернулася до його проблем. Як пам’ятає читач «УМ», низка наших публікацій розкривала особливості діяльності цього посадовця. Одним із підсумків його роботи, а власне — неправомірних дій та недотримання вимог закону, стала постанова Інспекції державного архітектурно–будівельного контролю в Сумській області. Згідно з нею, на обласну раду було накладено штраф у розмірі один мільйон вісімсот сімдесят шість тисяч гривень. І нині настав час цей борг сплатити.

Даниловичу, з річницею Майдану вас!

Даниловичу, з річницею Майдану вас!

Акурат напередодні п’ятої річниці Майдану народний депутат, член ПАРЄ Григорій Омельченко своєрідно привітав із цією датою екс–Президента Леоніда Кучму та кандидата у Президенти Володимира Литвина. Учора нардеп укотре звернувся до Генпрокурора Олександра Медведька із запитом щодо зволікання із завершенням досудового слідства та притягнення до кримінальної відповідальності організаторів і замовників викрадення і вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Відповідний депутатський запит, копія якого є у розпорядженні «УМ», зачитав головуючий на засіданні парламенту перший віце–спікер Олександр Лаврінович.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Путін звично пащекував, Тимошенко підхихикувала

Путін звично пащекував, Тимошенко підхихикувала

Росія не здиратиме з України штраф за недобраний газ, поки Володимиру Путіну подобається Юлія Тимошенко і їм разом є з чого посміятися. До таких висновків спонукали підсумки засідання в Ялті міжурядового українсько–російського економічного комітету. Як нескладно було передбачити, зустріч двох прем’єр–міністрів, один з яких був і по суті залишається у своїй країні реальним президентом, а інший — дуже мріє обійняти цю посаду, фактично повністю була присвячена «газовому» питанню. Хоча незадовго до того Тимошенко заявляла, що «жодного питання, яке стосується природного газу, на засіданні порушено не буде». Та, оскільки «блакитний вогник» у відносинах наших двох держав залишається найгарячішим питанням, зрозуміло, що без нього не обійтися. Не випадково на зустрічі Путіна й Тимошенко, яка передувала засіданню комітету, серед урядовців із двох сторін«засвітився» й голова російського «Газпрому» Олексій Міллер.

Всі статті рубрики