Та, що на спині сидить

Та, що на спині сидить

Довгі вісім років жителька села Самгородка Смілянського району Черкаської області Лідія Христич страждала від болю, який не давав їй спокійно жити. Упродовж усього часу вбачала проблему в нирці. А потім виявилося, що причина болю ховалася в іншому місці. Хірургам довелося виявити неабияку майстерність, щоб видалити запущену хребтову грижу.

Дядечко страх

Дядечко страх

Під час епідемії нового грипу будь–який пчих або покашлювання загострює в людини відчуття тривоги, змушуючи чоловіків та жінок вбачати в різних ситуаціях значно більшу небезпеку, ніж є насправді. Тому у зв’язку грипом у суспільстві наростає загальний психоз. Як повідомляє «Медпортал», такого висновку дійшла група вчених із Університету штату Мічіган під керівництвом Норберта Шварца.

Земляки замість мами

Земляки замість мами

Восьмирічний Ярослав Самохвал, у якого обгоріло 75% тіла, готується до виписки з Черкаського обласного опікового центру. Це спільна перемога кваліфікованих лікарів медичного закладу та небайдужих земляків хлопчика — мешканців села Кедина Гора та інших населених пунктів Золотоніського району, які долучилися до порятунку дитини.

Всі статті рубрики