Тіло як доказ

Тіло як доказ

«Оскароносній» британці Кейт Уїнслет не щастить із пресою. А може, з фігурою, хоча сама актриса запевняє, що вважає інакше і дуже задоволена своїми «немодельними» формами. Саме на цьому ґрунті у неї й виникають конфлікти із засобами масової інформації, які вперто не хочуть вірити в те, що кінозірка не мріє схуднути. Коли у 2003 році журнал GQ суттєво обробив її фотографії у фотошопі, звузивши талію й подовживши ноги, Кейт влаштувала грандіозний скандал. У 2007–му вона відсудила компенсацію у британського журналу Grazia, який повідомив про те, що зірка «Титаніка» користується послугами дієтолога. «Жінки повинні любити себе такими, якими вони є! Я не скелет, і справді цим пишаюся!» — наголошувала тілистенька Уїнслет.

«Подарунок» з минулого

«Подарунок» з минулого

У 33–річної зірки фільму «Александр» Коліна Фаррела недоброзичливців, схоже, не бракує. Щойно в житті актора відбулася радісна подія — у нього народився син, як комусь дуже захотілося зіпсувати Колінові настрій. Хоча найбільше, мабуть, засмутилася його дівчина, молода мама Алісія Бахледа (чиє прізвище в Америці читають як Бачледа). Навряд чи їй було дуже приємно переглядати відео, на якому коханий займається бурхливим сексом із моделлю журналу «Плейбой» Ніколь Нарейн.

Ліцензія на мурчика

Ліцензія на мурчика

Любителі котів переконані, що цих чарівних пухнастих створінь не може бути забагато, тож нерідко трапляється, що якась добра бабуся тримає у міській квартирі з кілька десятків мурчиків. Але сусіди таких «котоманів» дотримуються іншої думки. В американському місті Дадлі, штат Массачусетс, через одну любительку котів навіть видали розпорядження, яким одній сім’ї заборонено мати більше ніж трьох котів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто сказав, що держава — це ми? Держава — це нас!

Всі статті рубрики