Як, індусе, не крути...

Як, індусе, не крути...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Період кризи, запевняють українські експерти, йде на спад.

Утім, здається, лише у нашій країні інвестор може спершу, посилаючись на кризу, не виконувати зобов’язання перед державою, а тоді не без допомоги українських судів продовжувати ігнорувати домовленості вже перед партнерами по бізнесу, які є форпостом вітчизняної економіки.

Купи політика

Купи політика

19 жовтня на площі Ринок громадська організація «Молодіжний націоналістичний конгрес» провела незвичайний аукціон — виставила на продаж вісім ляльок–мотанок політиків, зроблених за давньою українською технологією. «Акція приурочена до офіційного старту передвиборчої кампанії, — розповів у коментарі «УМ» голова львівської обласної організації МНК Андрій Бень. — А виборчі перегони — це час, коли політики продаються і купуються».

726 стільців

726 стільців

Ввечері — гроші, вранці — стільці. Взяти на озброєння цей літературний «рецепт» вирішили чернігівські чиновники, депутати і бізнесмени. Наразі в їхньому середовищі — справжнісінький музичний ажіотаж. Голова облради Наталія Романова, заступник чернігівського міського голови Оксана Тунік–Фриз, віце–президент концерну «Чексіл» і депутат міськ­ради Дмитро Попов та ще зо два десятки відомих у місті людей беруть уроки співу, розучують ноти і тренують голосові зв’язки. І все для того, щоб 30 жовтня заспівати для місцевої публіки зі сцени палацу культури.

Всі статті рубрики