Чорноморці в «Середземці»

Чорноморці в «Середземці»

У четвер у Севастополі в урочистій, якщо не помпезній, обстановці прово­джали в похід на Середземне море корвет ВСМ України «Тернопіль». На «Середземці» український військовий корабель візьме участь в антитерористичній операції НАТО «Активні зусилля», повідомляє прес–служба Міноборони. Проводжали корвет командувач ВМСУ адмірал Ігор Тенюх, члени Військової ради ВМСУ, представники міської влади, священики та ветерани флоту.

«Санітарний день» у банках

«Санітарний день» у банках

НБУ подав до Кабінету Міністрів план створення такої установи. Головна ідея — передавати на баланс новоствореної структури прострочені кредити українських банків взамін на їхні цінні папери. Тобто банк позбувається частинки свого головного болю у вигляді «мертвих» кредитів та водночас і втрачає частку своєї власності.

Я — не товар!

Я — не товар!

Два роки тому життя двох 14–річних дівчаток з одного українського обласного центру сильно змінилося — їх викрали просто на вулиці, перенаправили до Москви й перетворили на секс–рабинь. Після кількох місяців суцільного пекла «хазяїн» вирішив їх повернути до України — довіз на машині до кордону й наказав нелегально, пішки, його перетнути. Однак прикордонники затримали й торговця людьми, і дівчаток–нелегалок... Драматична історія цих дітей мала позитивний фінал: дівчатка пройшли програму реабілітації і вже повернулися до нормального життя. А торговця дитячими долями кілька місяців тому засудили на 12 років ув’язнення; постраждалим він має виплатити компенсацію.

Гараж — це вам не комедія

Гараж — це вам не комедія

У четвер сталося нечуване неподобство в районі київської Шулявки — на вулиці Гарматній забудовники розгромили приватні гаражі. Така собі будівельна компанія «Самміт–М», озброївшись технікою, знесла 60 гаражів. Добре, що хоч машини, які в них стояли, варвари витягли і покидали будь–де. Власники автівок недорахувались запчастин: хтось не знайшов у своїй машині акумулятор, хтось «милувався» її подертими боками та вибитим склом. Зайве казати, що, якщо в гаражах були інструменти чи «запаски», їх хазяї не знайшли й поготів.

Прибалт ховався у Криму

Прибалт ховався у Криму

Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС, учора в лінійному відділку міліції аеропорту «Бориспіль» правоохоронці передали литовським колегам украй небезпечного найманого вбивцю, якого напередодні затримали в Криму. Виявляється, 43–річний громадянин Литви Адоменас Доната Вацлово аж 15 років успішно переховувався від правосуддя на сонячному півострові, змінивши Прибалтику на Причорномор’я. Але скільки мотузці не витися... Рейсовий літак «Київ — Вільнюс» уже доправив професійного кілера на батьківщину.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Крила для VIP–персон

Крила для VIP–персон

Уже вдруге за останні п’ять місяців харківські авіабудівники здали в експлуатацію літак, призначений для польотів перших осіб африканського та азійського континентів. У травні Ан–74 преміум–класу відбув до Лівії, а позавчора таку ж машину випробували на міцність члени офіційної делегації Лаоської Народно–Демократичної Республіки. Новенький літак теж надійде до урядового авіапарку й обслуговуватиме польоти винятково VIP–персон.

Всі статті рубрики