Борцівський прийомчик

Борцівський прийомчик

Народному депутатові від Партії регіонів Ельбрусу Тедеєву не загрожує кримінальне переслідування у зв’язку зі стріляниною в Голосіївському лісі. Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко каже, що «це може бути лише моральна і політична відповідальність — за сприяння злочинним елементам, які відновлюють «воровські» традиції в Україні».

Червоній — тричі Герой

Червоній — тричі Герой

Звернення до Президента Віктора Ющенка з проханням посмертно присвоїти екс–голові Рівненської облдержадміністрації, депутатові Верховної Ради чотирьох скликань Василю Червонію звання Героя України ухвалили депутати Рівненської обласної ради. Проект, запропонований фракцією Української народної партії, яку раніше очолював Червоній, минулої п’ятниці підтримав 41 депутат із 64 присутніх. Такої кількості голосів мінімально вистачило для прийняття рішення.

Вона вже змінила ім’я

Вона вже змінила ім’я

«Свинарку», яка зібралася в президенти, ховають подалі від людських очей і тестують реакцію влади на її появу в політиці. Острахом відносно подальшої долі жінки у великій політиці з «УМ» поділився голова партії «Селянська Україна» Михайло Притула, покровитель та ідейний натхненник скандальної кандидатки, який нині мізкує, як зібрати кошти на фінансування виборчої кампанії своєї протеже. Каже, вже зараз чимало громадян (поки що через інтернет) пропонують, утім у партії чекають «більш вагомих пропозицій» від бізнесу та головне — від інших політичних сил. Адже образ свинарки як лідера нації затребуваний у народі, вважає Притула.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики