«Буду завжди другом твоїм...»

«Буду завжди другом твоїм...»

Спершу — друзі, потім — закохані, далі — подружжя і... знову лише друзі. За майже сім років знайомства канадська рок–зірка Авріл Лавінь і її чоловік, музикант групи Sum 41 Дерек Уїблі, повернулися до того, з чого починали. Чутки про те, що в сімейному житті пари виникли проблеми, з’явилися вже давно, і ось днями Авріл із Дереком підтвердили: вони розлучаються.

Розмалюй мені каву

Розмалюй мені каву

У Парижі щороку проводять конкурс молодих винахідників Європейського Союзу. Одним із переможців нинішнього, вже 21–го, змагання став 20–річний студент із Мальти Філіп Кардона. Його винахід називається Engineering Cappucino Logo Printer — пристрій для нанесення написів чи кольорових малюнків на... піну капучіно.

«Блакитний» дебют

«Блакитний» дебют

У свої 64 (власне, 25 вересня йому виповниться 65) Майкл Дуглас залишається привабливим і маскулінним чоловіком. Принаймні сам він підстаркуватим себе не вважає й намагається робити все можливе, аби не виглядати дідом на тлі молодшої за нього на 25 років дружини, Кетрін Зета–Джонс. Тому й у кіно Майклу досі діставалися переважно ролі мужніх мачо. Тож участь у новому фільмі Стівена Содергберга стане для актора новим і дещо несподіваним досвідом: Дугласові доведеться перевтілитися у знаменитого гомосексуаліста.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Януковича запитують:

— Як ви ставитеся до того, що Кабмін оголосив Межигір’я заповідником?

— Чудово! Тепер на мене заборонено полювати.

Всі статті рубрики