«Буду завжди другом твоїм...»

19.09.2009
«Буду завжди другом твоїм...»

Спершу — друзі, потім — закохані, далі — подружжя і... знову лише друзі. За майже сім років знайомства канадська рок–зірка Авріл Лавінь і її чоловік, музикант групи Sum 41 Дерек Уїблі, повернулися до того, з чого починали. Чутки про те, що в сімейному житті пари виникли проблеми, з’явилися вже давно, і ось днями Авріл із Дереком підтвердили: вони розлучаються.

«Ми були разом більше шести років. Були друзями, коли мені було 17, почали зустрічатися, коли мені було 19, і одружилися в мої 21. Я вдячна долі за той час, який ми прожили разом, і за нашу подальшу дружбу, — каже Авріл. — Я захоплююся Дереком і дуже його поважаю. Це — найдивовижніша людина, яку я знаю. Я люблю його всім серцем. Ми розстаємося на мажорній ноті».

Уїблі також не шкодує компліментів на адресу ще чинної дружини: «Ці шість із половиною років були найкращими у моєму житті. Сумно, що все закінчилося, але ми з Авріл — все ще сім’я, і рухаємося в позитивному напрямку».

Обоє запевняють, що в будь–якому разі залишаться друзями аж до скону. Хоч, за чутками, ще недавно Лавінь була налаштована значно менш оптимістично. Адже поки співачка перебувала у світовому турне, в яке вирушила на початку року, її «благовірний» не страждав від самотності, а розважався по нічних клубах із дівчатами. Саме це, кажуть, і стало останньою краплею, яка підштовхнула Авріл до офіційного розлучення.