Сукня–«витинанка» для дружини Президента

Сукня–«витинанка» для дружини Президента

Цьогорічний ансамбл­ь для першої леді розробила й пошила Олеся Теліженко. Молода дизайнерка надихається національними українськими мотивами, проте етно від Теліженко завжди свіже й несподіване: вона вміє знайти оригінальні прийоми в народному мистецтві й перенести їх на одяг.

Канадець, який «хрестив» нашу Незалежність

Канадець, який «хрестив» нашу Незалежність

Через рік після проголошення Української держави, влітку 1992–го, Степан Горлач здійснив своєрідні «хрестини» Незалежності. Здолавши пішки тисячі кілометрів із заходу на схід та з півночі на південь, 72–річний українець із Канади позначав свій шлях символічними дерев’яними хрестами.

Свято стогне і реве

Свято стогне і реве

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Президент Віктор Ющенко День Незалежності розпочне молитвою. Так, 24 серпня о 8.30 він візьме участь у молитві за Україну та український народ у Софійському соборі. Главу держави супроводжуватимуть високопоставлені чиновники, представники влади та громадськості. Хто саме, в секретаріаті Президента не уточнюють.

Жовто-блакитний день

Жовто-блакитний день

...Пригадую, як кілька років тому в ці дні моя колега Олена Зварич зібрала з усіх охочих гроші й відправила редакційного водія купувати жовто–блакитні прапори. Для, так би мовити, домашнього вжитку.

Всі статті рубрики