Неслабка сотня

Неслабка сотня

Американський журнал «Форбс», який славиться своїми списками найвпливовіших та найбагатших людей і компаній світу, оприлюднив цьогорічну сотню найвпливовіших жінок світу. Провідні світові інформагенції зазначають, що в ньому дебютувала дружина президента США Мішель Обама — вона посіла 40–ве місце. Це дуже високий старт, якщо врахувати, що королева Великої Британії Єлизавета ІІ посідає лише 42–гу сходинку.

Білл Клінтон тихою сапою...

Білл Клінтон тихою сапою...

Позавчора в американському місті Санта–Фе відбулася неформальна зустріч губернатора штату Нью–Мексико Білла Річардсона з двома північнокорейськими дипломатами, представниками КНДР при ООН. Після її закінчення американський політик заявив, що ізольована від світу Північна Корея «тепер готова до діалогу з нами», повідомила вчора на своєму сайті газета «Вашингтон Пост». Візит двох північнокорейських дипломатів до резиденції губернатора в Санта–Фе відбувся через два тижні після того, як сталіністський уряд Північної Кореї після несподіваного візиту екс–президента США Білла Клінтона до Пхеньяну та його зустрічі з лідером країни Кім Чен Іром звільнив двох засуджених до тривалого ув’язнення американських журналісток. Днями проблему КНДР президент США Барак Обама обговорював саме з Клінтоном: їхня зустріч тривала 70 хвилин.

Непрості пірати полювали на непростий вантаж

Непрості пірати полювали на непростий вантаж

Учора літак російських ВПС із 15 членами екіпажу звільненого 17 серпня судна «Арктік Сі» приземлився в Підмосков’ї. Також у Росію, повідомляє «Інтерфакс», доставили з Кабо–Верде й «піратів» — інтернаціональну бригаду у складі восьми громадян Росії, Естонії та Литви, які 24 липня в районі островів Зеленого мису захопили «Арктік Сі». Історія що зі звільненням судна, що із його захопленням і досі оповита ореолом таємниці. Саме тому в пресі продовжують з’являтися різноманітні версії та домисли щодо вантажу судна. «Арктік Сі» віз контрабандний вантаж, причому вантаж зброї, зокрема крилатих ракет Х–55, доводять інформатори українського сайту ord–ua.com

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики