Товар не в ті руки?

Товар не в ті руки?

Днями комітет із контролю за експортом зброї парламенту Великої Британії оприлюднив звіт, у якому стверджується, що тамтешні посередники здійснювали перепродаж придбаної в Україні легкої (стрілецької) зброї країнам, на які поширюються ембарго. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, наразі правоохоронні органи Британії проводять розслідування даного факту, і до його завершення офіційний Лондон воліє утримуватися від коментарів. Утім відомо, що Україна надала офіційному Лондону всю необхідну інформацію.

Пензликом по царю

Пензликом по царю

На декілька тижнів внутрішній дворик львівської Ратуші перетвориться на творчу майстерню. Тут львів’яни, гості міста, митці та політичні діячі розмальовуватимуть древній символ міста — лева. Усе це — в рамках яскравого арт–фестивалю «Парад левів», який 1 вересня після дворічної перерви вкотре організовує громадська організація «Срібні крила» за підтримки міської ради. Основне завдання учасників акції — протягом 14 днів якнайоригінальніше розмалювати скульптуру царя звірів у натуральну величину. Головне — щоб дизайн розмальовки передавав позитивний образ, дух та традиції Львова як культурної столиці України, дають настанови учасникам організатори фесту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дніпрогес прогнувся

Дніпрогес прогнувся

Відучора Запоріжжя зустрічає водіїв–далекобійників щитами–застереженнями про заборону руху фур вагою понад 30 тонн греблею Дніпрогесу. Пояснення просте: автомагістраль через гідроелектростанцію, збудована ще в повоєнні роки, зазнає дедалі серйознішої руйнації, й існує загроза провалів автівок. Наприкінці минулого тижня фахівці помітили нові пошкодження консольної частини шести мостових опор–«биків», тріщин дедалі більше, бетон кришиться й осипається, іржа «доїдає» металоконструкції як ригелів, так і несучої частини об’єкта.

Москаль у Криму

Москаль у Криму

Це призначення — такий собі «кругообіг» води у природі. Бо ж після першої у 1997—2000 роках кримської каденції куди тільки не кидали «на прорив» незамінного 59–річного генерала Москаля. Геннадій Геннадійович, як відомо, за цей час устиг і двома областями — Закарпатською і Луганською — покерувати, і Держкомітетом у справах національностей та міграції. А ще — побувати у кріслі постійного представника глави держави в Криму, заступника голови СБУ, керівника дніпропетроської і всієї кримінальної міліції в центральному апараті МВС. Наостанок ще й депутатського «хліба» разом зі своєю «Народною самообороною» покуштувати (тепер невідомо, чи полишить він своє депутатство. — Авт.). Словом, перевірений боєць чи, як кажуть у народі, тертий калач.

Всі статті рубрики