Понеділок погано почався

Понеділок погано почався

Учора в серії вранішніх замахів в Іраку щонайменше 48 осіб загинули та понад 200 отримали поранення, повідомляє Бі–Бі–Сі. Спочатку вибухнули дві невеликі начинені тротилом вантажівки в місті Хазна за 20 кілометрів від Мосула (це на півночі країни, де мешкає шиїтська меншина). Ці авторфургони умисно були розставлені за 500 метрів один від одного — щоб уразити максимальну кількість людей. Щонайменше 31 особа загинула та 150 отримали поранення. Усі вони є мирними мешканцями. Вибухом знищено 35 будинків.

Четверо у «човні», не рахуючи комуністів

Четверо у «човні», не рахуючи комуністів

Чотири опозиційні національно–демократичні партії Молдови, які на виборах 29 липня пройшли до парламенту разом із правлячою до останнього часу Партією комуністів (ПКРМ), повідомили, що домовилися про формування коаліційного уряду. Ліберально–демократична, Ліберальна, Демократична партії і альянс «Наша Молдова» мають разом 53 депутатських мандати зі 101, тобто хитку, але більшість.

Чорний «Смарагд»

Чорний «Смарагд»

Майже мільйон осіб було евакуйовано з південно–східних районів Китаю до того, як позавчора надвечір туди налетів потужний тайфун «Моракат» («Смарагд» — у перекладі з тайської), повідомляє «Євроньюз». Швидкість вітру сягала 119 кілометрів за годину. Влада відмінила всі авіарейси у потенційно небезпечних районах та наказала кораблям, які перебували в морі, повернутися в порти. Після атаки стихії всі дороги виявилися затопленими. У найбільш важкодоступні райони рятувальники добиралися на човнах. Із Китаю повідомляють лише про одну жертву — чотирирічного хлопчика, який загинув під руїнами будинку.

Атака з «Матриці»

Атака з «Матриці»

В інтернет–просторі нині ведуться глобальні війни. Причому, як виявилося, для того, щоб обмежити витік свободи слова з віртуального світу в реальний, величезна країна може атакувати одного–єдиного чоловіка, зачепивши ще й мільйони сторонніх людей.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики