СУМно...

СУМно...

Пригода розпочалася рано–вранці в центральному районі міста біля «храму» правопорядку — поблизу приміщення прокуратури Донецької області. Близько п’ятої ранку 18–річний голова Донецької обласної організації «Союз української молоді» Степан Головко та активісти СУМу 18–річний Олександр Шрамко і 16–річна Надія Михайловська розклеювали листівки. У тексті — закиди на адресу прокурора Київського району міста Сергія Софієва, який, на переконання авторів листівок, м’яко кажучи, живе не на одну зарплату.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нотр–дам де апчхи

Нотр–дам де апчхи

Щорічно монастир Нотр–дам де ля Салетт у Французьких Альпах відвідують тисячі паломників із різних країн світу. Згідно з переказом, саме в Салетт в 1846 році Богоматір явилася перед двома маленькими пастухами: 11–річним хлопчиком та 14–річною дівчинкою. Через деякий час на тому місці утворили католицьку місію, що дала основу майбутньому прекрасному храму. І це ж треба, що саме у французькому високогірному соборі Богородиці прочани з України примудрилися підхопити рідкісну для України інфекцію — вірус A H1N1.

Інсулінові війни

Інсулінові війни

Скандалами у Харкові вже давно нікого не здивуєш, але цей таки зачепив за живе своїм цинізмом. Позавчора депутати обласної ради та чиновники облдержадміністрації неабияк посварилися, шукаючи варіанти розподілу «інсулінових» коштів. Усе зайшло так далеко, що ситуацію тепер, найвірогідніше, рятуватиме обласний прокурор. А поки можновладці добиватимуть один одного аргументами, діабетики ризикують на два місяці залишитися без життєво необхідного препарату.

Всі статті рубрики