Паспортизація п’ятої частини планети

Паспортизація п’ятої частини планети

Влада Індії розпочинає масштабну акцію паспортизації. Нові пластикові документи отримають приблизно 1,2 мільярда населення Індії, зокрема й діти. Насправді не відомо, скільки ж індусів мешкає в Індії. Вибух народжуваності змушує чухати потилиці навіть фахівців зі статистики. Різні дані різняться навіть на 100 мільйонів осіб, але останнім часом офіційний Делі дотримується цифри 1,2 мільярда.

Скеля посеред переговорів

Скеля посеред переговорів

Міністр закордонних справ Іспанії Мігель Анхель Моратінос позавчора відвідав Гібралтар та провів там переговори з главою місцевої адміністрації Петером Каруаною та своїм британським колегою Девідом Мілібендом, повідомляє «Євроньюс». Це перший із 1704 року візит іспанського урядовця на «Скелю», як називають британці Гібралтар.

Стояла сосна, палала

Стояла сосна, палала

Четверо пожежників загинули, а двоє отримали тяжкі опіки під час гасіння лісової пожежі на півдні іспанської провінції Каталонія. Вітер несподівано змінив напрямок, і люди опинилися в пастці вогняного кола, повідомляє Національне радіо Іспанії.

Сьогодні на небі всі під кайфом

Сьогодні на небі всі під кайфом

Американська армія знищила в Афганістані понад 300 тонн опіуму в рамках боротьби з наркобізнесом, прибутки від якого отримують таліби. Американські винищувачі скинули в південній провінції Хелманд запалювальні бомби на склади, в яких зберігалося отруйне зілля.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики