Працювати, блокувати чи закривати?

Працювати, блокувати чи закривати?

За графіком, цей тиждень має бути останнім у весняно–літній сесії Верховної Ради. Далі депутатів чекає відпочинок, із якого вони вийдуть уже напередодні президентської виборчої кампанії. Однак парламент — нестабільна установа, і депутати неодноразово міняли свої робочі графіки. Зокрема, лише за минулий тиждень відбулися два позачергові засідання. Вчора на засіданні погоджувальної ради лідери фракції Блоку Юлії Тимошенко натякнули, що про відпочинок думати таки рано…

Колишній у «бігах»

Колишній у «бігах»

Із минулих вихідних колишній народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко перебуває у розшуку. Нагадаємо, під тиском громадськості та ЗМІ у п’ятницю Верховна Рада позбавила депутатського статусу свого колегу, який, за попередніми даними Генпрокуратури, причетний до загибелі мешканця села Грушка Голованівського району Кіровоградщини Валерія Олійника (лікарі констатували смерть чоловіка від втрати крові внаслідок численних вогнепальних поранень).

День народження з трьома нулями

День народження з трьома нулями

Литва урочисто відзначає своє тисячоліття. На святкування до столиці Литовської Республіки Вільнюса вчора з’їхалися монарші особи — королева Данії Маргрете II, король Норвегії Харальд V, король Швеції Карл Густав XVI із королевою Сильвією, президенти Латвії, Ісландії, Грузії, Фінляндії, інші державні керівники. Привітати державу, з якої в України чималий шмат спільної історії, приїхав і наш Президент Віктор Ющенко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кортик від Президента

Кортик від Президента

Згідно з листопадовим указом Президента Ющенка, 5 липня Україна вперше відзначала День флоту — спільне професійне свято як працівників морського і річкового флоту, так і військовослужбовців Військово–Морських сил. З цієї нагоди в Севастополі — базі ВМСУ — побував глава держави. І в урочистостях узяв участь, і проблеми окреслив.

Всі статті рубрики