ЦИТАТИ ТИЖНЯ

03.07.2009

Олександр Єфремов,
заступник голови фракції Партії регіонів
— про блокування трибуни на позачерговій сесії:

— Ми вимагаємо, щоб зі складу уряду були виключені алкоголіки та націоналісти, і далі уряд має право формувати склад Кабінету Міністрів.

(«Українська правда»)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про гасла «регіоналів» і блокування трибуни:

— Разом з тим я хочу сказати, що я прочитав гасло: «Литвин! Міністри почекають, спочатку допоможи людям!». Я хочу сказати, шановні колеги, тим, хто писав це гасло: спочатку обікрали людей, а тепер звертаються до Литвина, щоб він допоміг. Я думаю, що таки Литвин потрібен країні, і я думаю, не личить цього робити, шановні колеги. Збережіть хоч щось нормальне у Верховній Раді.

(Стенограма ВР)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про відставки Кіровоградського «губернатора» та голови Голованіської РДА:

— Це також їхня відповідальність за те, що склалася ненормальна ситуація в одному районі: люди слова не можуть сказати, тому що з Києва приїздить народний депутат від БЮТ – пахан, біля нього паханом працює начальник РУВС і керівник районної прокуратури. І весь район заляканий. І мама не може сказати те, що хоче сказати з історії вбивства сина.

(УНІАН)

 

Євген Червоненко,
перший заступник голови КМДА
— про нинішню політичну позицію:

— Послухайте, я не в коаліції. Я проти коаліції. Юлія Володимирівна реабілітувала всіх «любих друзів», крім мене і Президента. Я не в коаліції, не член парламенту і взагалі не розумію: я «любий друзь» чи ні? Я вважаю себе (і зараз вважаю) шматком Віктора Андрійовича. І я не пішов із партії.

(інтернет–сайт «Цитата»)

 

Валерій Саратов,
голова Севастопольської міськради
— про те, що затримання депутата міськради Смольянінова є провокаційним:

— Депутат не є посадовцем, він працює на громадських засадах, відповідно, термін «хабар» стосовно нього не може бути вжитий. Тим більше там йдеться про службове становище. Службового становища у нього немає: він працював в апараті міськради, але вже рік не працює.

(УНІАН)