Комусь і виліт у радість

Комусь і виліт у радість

Черговий сезон найшвидшої на планеті гри наближається до свого апогею. Для США й Канади головною подією традиційно є розіграш Кубка Стенлі, в Європі ж основну увагу приділяють чемпіонату світу. Попри антагонізм у ставленні один до одного, два турніри залишаються тісно переплетеними, оскільки ті гравці, для яких сезон у НХЛ закінчився, оперативно рушають через океан для підсилення національних команд. У перші дні травня обидва змагання докотилися до чвертьфінальної стадії.

Легіонська залежність

Легіонська залежність

Перший уїк–енд травня ознаменувався завершенням єврокубкових баталій. Як і годиться, кульмінацією стала зустріч найкращих команд із феєричною розв’язкою. Цього року «фінал чотирьох» найпрестижнішого клубного турніру Старого світу, Євроліги УЛЄБ, приймав Берлін.

Другий український фронт

Другий український фронт

Уже завтра ввечері «Динамо» й «Шахтар» визначать перший в історії український клуб, який зіграє в історичному — бо останньому — фіналі Кубка УЄФА (нагадаємо, на зміну цьо­му турнірові приходить Ліга Європи). Донецький РСК «Олімпійський» побив досягнення столичного стадіону ім. Лобановського за офіційною вартістю квитків: найдорожчі перепустки на матч двох вітчизняних грандів у Києві коштували 400 грн. (найдешевші — 100), тоді як у Донецьку офіційні ціни сягають 800 грн., притому що арена вміщує на 9 тисяч глядачів більше. Водночас ситуацію урівнює той факт, що 70 відсотків «шахтарських» квитків коштують від 40 до 80 грн.

Такі різні річки

Такі різні річки

У київському «Динамо» зараз думають про півфінал Кубка УЄФА значно більше, ніж про національну першість. Попри те, що вже наступної неділі «біло–сині» можуть повернути чемпіонський титул до Києва, у 26–му турі Юрій Сьомін виставив проти «Зорі» «другі номери». Склад «Динамо» у Луганську й близько не нагадував команду, яка двома днями раніше змагалася проти «Шахтаря» в єврокубку. Із більш–менш «основних» грали Несмачний, Єременко, Юссуф та Бангура. Утім навіть такий колектив виявився сильнішим за ударний склад середняка прем’єр–ліги. Відтак найближчої неділі динамівцям достатньо зіграти внічию з «Таврією», аби достроково оформити чемпіонство.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики