Посуха в Каталонії

Посуха в Каталонії

Перший півфінал Су­перліги відверто розчарував. Нуднішими бувають хіба що такі поєдинки, коли змагаються відверто слабкі опоненти без особливого вміння атакувати. У столиці Каталонії позавчора було щось схоже: одна команда — «Барселона», постійно тиснула на гостьові ворота, тоді як друга — «Челсі», без докорів сумління «закрилася».

Безпрограшні поразки німців

Безпрограшні поразки німців

Перший етап світового форуму у Швейцарії приніс чергові сюрпризи. Якщо в попередні дні сенсації сталися в зустрічах претендентів на медалі, то позавчора несподіванку створили ті, для кого головним завданням є збереження місця серед еліти. Саме в завершальному турі цієї стадії змагань стався розподіл суперників по компаніях.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ігор Шимечко: Тепер я все роблю зі «здоровою головою»

Ігор Шимечко: Тепер я все роблю зі «здоровою головою»

На континентальній першості, що відбулася недавно в Бухаресті, збірна України посіла третє командне місце. Абсолютними чемпіонами стали Наталія Троценко й Ігор Шимечко. Особливо порадувала перемога 22–річного львів’янина, який тріумфував у ваговій категорії понад 105 кг. Востаннє в найпрестижнішій вазі атлет з України сходив на найвищу сходинку аж 25 (!) років тому — ним був нинішній президент Федерації важкої атлетики Анатолій Писаренко. Шимечкові вдалося повторити подвиг керівника. Повернувшись на рідну землю, кремезний, але скромний хлопчина поділився з «УМ» розповіддю про своє життя в спорті й поза ним.

Всі статті рубрики