Усі округлості Коко

Усі округлості Коко

У світі пластичної хурургії та силіконових округлостей набирає розмаху нова тенденція — поліпшення за допомогою імплантантів жіночих сідниць. Хорошої жінки не повинно бути мало і в цьому місці. Щоправда, є проблемка, оскільки сідниці не груди. На них ще й сидіти потрібно, а звичайні силіконові вставки такого можуть не витримати. От вам і новий виклик для пластичної хурургії.

За це й доплачують!

За це й доплачують!

Якщо хтось забажає стати донором сперми, то йому дорога до Шанхая. За повідомленням сайту slamxhype.com, у цьому місті китайські медсестри перетворили цю пікантну та неприємну процедуру на справжню еротичну розкіш.

Голий номер

Голий номер

У Німеччині планують відкрити перший готель, у якому будуть зупинятися лише нудисти. Одяг там буде взагалі заборонений, повідомляє Бі–Бі–Сі. Підприємець Фрідер Хаферкорн, який сам віддавна належить до руху натуристів, збирається переобладнати для цієї мети вже існуючий готель у Чорному лісі — місцевості неподалік міста Фройденштадт поблизу кордону із Францією. Дата відкриття готелю ще не визначена, але правила поведінки для гостей уже розроблені. Зокрема, доступ до готелю матимуть лише послідовники руху натуристів, які на час перебування в закладі повністю відмовлятимуться від одягу.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сусід — справжній джин. Варто пляшку відкрити — він тут як тут.

Всі статті рубрики