Усі округлості Коко

04.04.2009
Усі округлості Коко

Наталі Остін у всій красі.

У світі пластичної хурургії та силіконових округлостей набирає розмаху нова тенденція — поліпшення за допомогою імплантантів жіночих сідниць. Хорошої жінки не повинно бути мало і в цьому місці. Щоправда, є проблемка, оскільки сідниці не груди. На них ще й сидіти потрібно, а звичайні силіконові вставки такого можуть не витримати. От вам і новий виклик для пластичної хурургії.

Головною пропагандисткою нового напряму можна вважати жінку, яка в певних модельних колах відома під прізвиськами Коко–Марі, Коко–Ті та просто Коко. У всіх випадках ідеться про 30–річну Наталі Остін із Каліфорнії. Її батьки — актори, познайомилися та побралися під час зйомок у «довгограючому» телесеріалі «Бонанза». Прізвисько Коко — не данина славетній Коко Шанель. Воно прилипло до дівчини ще змалку, бо молодший брат не міг вимовити її ім’я Ніколь, натомість кликав Коко. Друге прізвисько — Коко–Ті — з’явилося 2005 року, коли Ніколь вийшла заміж за відомого негритянського актора та репера Айс–Ті.

Коко є типовим прикладом дівчини, яка з дитинства мріяла про велику кар’єру, а в дорослому віці вийшло те, що вийшло. Батьки вчили її всьому, що може знадобитися майбутній акторці — грі, танцям, співу. При цьому дівчинка була справжньою розбишакою, ні в чому не поступалася хлопцям — билася, грала у футбол, але також ще малою виступала на театральній сцені. В 14 років виграла конкурс моделей у Беверлі–Хіллз та отримала чек на 20 тис. доларів для навчання в акторській школі, де її однокласницями були відомі тепер голлівудські акторки Джессіка Альба та Хілларі Суонк. У 18 років струнка красуня стала фаховою моделлю зі спеціалізацією на купальних костюмах і спідній білизні.

Уже в цьому десятилітті Коко знялася в низці телесеріалів та художніх фільмів класу Б, на перегляд яких дітей до 18 років не пускають. Останнім часом сексуальна американка випускає календарі та DVD. Її персональний веб–сайт Cocosworld.com щотижня приваблює два мільйони відвідувачів! Багатьом голлівудським зіркам таке і не снилося.

Досі еротична зірка застосовувала силікон для збільшення грудей і губ. Нові сідниці Коко, заафішовані у ЗМІ, мають збільшити популярність акторки. Кожен працює тим, чим у нього виходить краще.