Пацієнт помер, але зустрічається з родичами

Пацієнт помер, але зустрічається з родичами

І вчора надходили дуже суперечливі новини про долю лідера одного з чеченських кланів, на якого минулої суботи було здійснено замах у Дубаї (Об’єднані Араб­ські Емірати). У поліції та шпиталі Дубая стверджують, що герой Росії, екс–командир чеченського батальйону «Восток» Сулім Ямадаєв, який 1999 року без бою здав російським військам місто Гудермес, помер ще кілька днів тому, і тіло передано його брату Ісі Ямадаєву. Але сам Іса каже, що його брата лише тяжко поранили і він ще позавчора зустрічався з ним у шпитальній палаті. Пацієнт був живим і при свідомості.

Утопилися на шляху до щастя

Утопилися на шляху до щастя

Керівник Міжнародної організації у справах міграції Жан–Філіпп Шозі повідомив, що позавчора ввечері біля узбережжя Лівії затонули два кораблі з нелегальними емігрантами, які планували дістатися узбережжя Італії. Йдеться про старі, виведені з експлуатації судна. На борту одного з них перебували близько 250 бажаючих дістатися солодких берегів Європи, на іншому — понад 300. Несправні судна затонули під час сильного вітру. Лівійським кораблям удалося врятувати лише 20 осіб. Учора рятувальні загони виявили тіла 21 загиблого, а сотні інших нелегальних пасажирів вважаються зниклими безвісти.

Дорогу у Всесвіт висидимо!

Дорогу у Всесвіт висидимо!

Європейська і російська космічні агенції та американський Національний інститут космічних біомедичних досліджень, що в місті Х’юстон, вчора почали винятковий експеримент: у НДІ біомедичних проблем поблизу Москви в симуляторі космічного корабля зачинили шістьох добровольців. Це перший крок людства на шляху до Марсу. Четверо росіян, француз та німець були відібрані з шести тисяч кандидатів із 40 країн світу. Упродовж двох років вони пройшли безліч медичних та психологічних тестів і тепер мають витримати 105 днів у екстремальних умовах повної ізоляції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики