Надії на Хоттабича з мішком грошей

Надії на Хоттабича з мішком грошей

Повторна зустріч киян і рязанців у Броварах була такою ж бойовою, як і перше побачення суперників по 1/8 фіналу «плей–оф» російської «вишки». От тільки результат виявився протилежним — гості реваншувалися за поразку днем раніше.

Весняний авітаміноз

Весняний авітаміноз

Невдало виступили наші співвітчизники на представницькому змаганні «Парібас оупен», що другий тиждень триває в американському Індіан–Уеллсі. На хардових кортах за призовий фонд у 4,5 млн. доларів борються і чоловіки, й жінки. Стартували тут одразу п’ятеро представників України, але далі другого раунду не пройшов жоден.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В’ячеслав Узелков: Рухи на ринзі нагадують танець

В’ячеслав Узелков: Рухи на ринзі нагадують танець

В останні тижні ім’я боксера–професіонала В’ячеслава Узелкова, досі більш відомого у спортивних колах, набуло популярності і поза основною сферою його діяльності. Успішно стартувавши в телепроекті «Танцюю для тебе», він привернув до себе увагу талантами, про які досі навіть сам не підозрював.
Підготовка до шоу, що з’являється в телевізорі в суботу, триває цілий тиждень у доволі напруженому режимі. Тому зустрітися з вінничанином Узелковим вдалося в павільйоні столичної кіностудії ім. Довженка лише ввечері, коли інтерконтинентальний чемпіон WBA і його партнерка Ксенія Горб закінчили танцювальну репетицію.

Всі статті рубрики