Лихварі круглого столу

Лихварі круглого столу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Найближчим часом Рада національної безпеки та оборони планує оприлюднити рішення, прийняті під час засідання у вівторок. Як писала «УМ», на засіданні обговорювали теми газопостачання та енергетичної незалежності. Учасники «круглого столу» вирішили оприлюднити документи після того, як Юлія Тимошенко на ґанку секретаріату Президента звинуватила РНБО в намірах переглянути газові угоди на користь компанії «Росукренерго». Але на Банковій вважають слова Прем’єрки наклепницькими. «Через неконструктивну позицію керівництва уряду України ці рішення буде оприлюднено», — заявив учора уповноважений представник Президента з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський.
За словами Соколовського, рішення РНБО, як правило, є таємними, однак у зв’язку з тим, що напередодні «були спроби зірвати саме засідання, і, відповідно, у ЗМІ була поширена абсолютно неправдива інформація про якісь неіснуючі положення у проекті рішення», РНБО ухвалила рішення не утаємничувати документ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Свій до свого — без податку!

Свій до свого — без податку!

Вчора Прем’єр Юлія Тимошенко врочисто запросила своїх міністрів до великої зали засідань. У цих стінах, у присутності великої кількості запрошених, проходять тільки особливо важливі обговорення: на екстренні, ювілейні теми, або ж з питань, до яких варто привернути увагу телеглядачів.
На відміну від виснажливого для неї засідання РНБО, планове урядове засідання Юлія Володимирівна проводила під гаслом «Жодного слова про політику!». Натомість теми, які були обрані ціллю для законодавчої ініціативи, зачіпають без винятків сто відсотків населення України: реформи в аграрній сфері, будівництві та навіть звільнення автовласників від «ДАІшного» ярма.

Всі статті рубрики