Після середи, в четвер

Після середи, в четвер

Відтепер засідання Кабінету Міністрів відбуватимуться не лише по середах, а й по четвергах. Про таке нововведення на вчорашньому плановому зібранні уряду повідомила своїх «підопічних» Прем’єр–міністр, пояснивши: ці спецзасідання будуть присвячені «заслуховуванню обласних державних адміністрацій по головних масштабних інвестиційних проектах, які треба зараз проводити у прискореному режимі». Учора міністри теж не скучали: компанію їм склали представники галузевих профспілок.

«Єврогніздо» для України?

«Єврогніздо» для України?

Польська пропозиція стосовно створення спільної парламентської асамблеї ЄС та країн Східної Європи буде реалізована, повідомив учора інформаційний канал польського телебачення TVP.info. Ідею створення такого «депутатського інтернаціоналу» висунув ще 2006 року голова комісії у закордонних справах Європарламенту Яцек Саріуш–Вольський, представник правлячої у Польщі партії «Громадянська платформа».

Митне крило безпеки

Митне крило безпеки

У трудовій книжці відомого бізнесмена й політика Валерія Хорошковського з’явився новий запис: колишній заступник голови Адміністрації Президента Кучми, міністр економіки в уряді Януковича, перший заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони вже за президентства Віктора Ющенка і, нарешті, голова Державної митної служби у Кабміні Тимошенко відучора обіймає посаду першого заступника голови Служби безпеки. На це місце його своїм указом призначив Президент, паралельно збільшивши кількість перших заступників голови СБУ до двох.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто там газував?

Хто там газував?

Про це вчора після колегії ГПУ повідомив пресі Генпрокурор Олександр Медведько. При цьому додав, що також на Різницькій не встановили жодного факту крадіжок російського газу на території України. Не дивно, що Генпрокуратура не бачить складу злочину в діях Президента Віктора Ющенка для оголошення імпічменту. Хоча подібних погроз із боку «гарячих голів» від БЮТ останнім часом побільшало.

Всі статті рубрики