Як на Саші іменини

Як на Саші іменини

Із шести українських команд, які стартували в клубних змаганнях Старого світу в сезоні 2008/09, до другої його половини дісталися лише двоє. Закономірно, що цими «ударниками» європейського фронту виявилися найкращі колективи країни — «Азовмаш» і «Київ».

Чорна перлина в білому обрамленні

Чорна перлина в білому обрамленні

Учора на кортах «Мельбурн–парку» ледь не сталася чергова історична подія. До півфінальної стадії жіночого одиночного розряду цілком могли потрапити представниці однієї країни. Чи то іншим так сонце напекло (температура часом зашкалювала за 40 градусів за Цельсієм), чи просто настільки потужно прогресує теніс у Росії, але гідної конкуренції «навалі» наших сусідок світова спільнота скласти не змогла. До дива було рукою подати, але не згодною з його втіленням у реальність виявилася одна тенісистка, яка й зіпсувала «всю кашу».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ганна Задорожнюк: До України зараз повернутися нереально

Ганна Задорожнюк: До України зараз повернутися нереально

Для Ганни Задорожнюк, жіночої половини найкращої вітчизняної танцювальної пари у фігурному катанні, кінець 2008–го та початок 2009 років став надзвичайно вдалою порою. Разом із партнером, Сергієм Вербилло у грудні Ганна вперше виборола звання чемпіона України. Одразу після цього досягнуто й найкращого результату на міжнародній арені — пара одеситів посіла сьоме місце на чемпіонаті Європи в Гельсінкі.

Всі статті рубрики