Визначайтеся — вас реєструють!

Визначайтеся — вас реєструють!

Шість годин знадобилося служителям Феміди Одеського окружного адміністративного суду, аби задовольнити клопотання представника Міністерства освіти та науки України Олександра Славського й скасувати рішення своєї колеги, судді Ярослави Болотіної, яка, розглядаючи позов школяра Олега Нічки, заборонила реєструвати абітурієнтів для проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Нагадаємо, одинадцятикласник нібито за власної ініціативи звернувся до суду з проханням визнати неправомірними дії міністерства в частині необхідності завчасно визначатися з предметами, з яких здаватиметься вступне тестування.

Найсексуальніша Журавська

Найсексуальніша Журавська

Таку інформацію днями розповсюдила прес–служба Київської міськ­держадміністрації. За повідомленням КМДА, найсексуальніших панянок світу обирали на основі опитування, проведеного журналом Global Beauties. Таким чином, хрещена донька заступника мера Києва Віталія Журавського Ірина, отримавши найбільшу кількість прихильників, стала найсексуальнішою дівчиною планети. Серед 32 претенденток на звання найсексуальнішої переважно були учасниці конкурсів «Міс світу–2008» та «Міс Всесвіт–2008».

Земля йому пухом

Земля йому пухом

10 січня, зайшовши у вольєр до жирафа, співробітники зоопарку звернули увагу на його погане самопочуття. За словами головного ветлікаря звіринця Андрія Марунчина, лікарі вжили всіх можливих і неможливих заходів для врятування життя Рамі, але без­успішно — 13 січня жираф помер. У зоопарку зазначили, що тіло Рамі передали на експертизу.

Не батогом — так пряником

Не батогом — так пряником

Сто п’ятдесят чотири рівненські сім’ї, які проживають у мікрорайоні Ювілейний, отримали заохочувальні призи від житлово–комунального підприємства «Західне». Двадцять щасливчиків отримали набори посуду і переконували організаторів акції, що й надалі вчасно сплачуватимуть квартплату та розраховуватимуться за інші комунальні послуги. Решта учасників могли тішитися солодкими подарунками.

Рекордсменка Анісія

Рекордсменка Анісія

Славну богатирку лелека приніс у родину Бондарчуків із міста Алупка в день святої Анісії 12 січня — ось чому батьки дали доньці таке незвичне ім’я. Пологи у 38–річної Галини Бондарчук пройшли нормально, і вже сьогодні її з немов­лям мають виписати додому. Там на крихітку чекають 17–річна сестра і два брати — 20 і 8 років. 43–річний глава цієї дружної родини працює охоронцем у місцевому санаторії «Нижня Ореанда», його дружина — домогосподарка.

Довга дорога з Гази

Довга дорога з Гази

Рятувати українських громадян із зони, де пролягає лінія війни між арабами та ізраїльтянами, стає дедалі важ­че, адже артобстріли та авіаудари стають інтенсивнішими. Ризикуючи потрапити під розриви снарядів та авіабомб і у вуличні перестрілки, 206 українців, які побажали повернутися на Батьківщину, автобусами мають доправити до пропускних пунктів на кордоні Палестинської автономії.

Епідемія «дзвонить» у двері

Епідемія «дзвонить» у двері

Закінчилися зимові канікули, діти вирушили до школи, а звідти разом з оцінками принесли й активізацію епідемічних процесів. Прес–служба Міністерства охорони здоров’я, посилаючись на дані «Українського центру грипу», оголосила, що з 19 до 25 січня очікується спалах захворюваності на грип та гострі респіраторні захворювання. Пов’язано це насамперед із початком навчань у школах та закінченням новорічних свят. Такі висновки центр зробив, виходячи зі статистичних даних із десяти міст: Дніпропетровська, Вінниці, Донецька, Запоріжжя, Києва, Львова, Одеси, Сімферополя, Харкова та Чернігова.

Лоб у лоб

Лоб у лоб

У результаті лобового зіткнення автомобіля «Сузукі», керованого громадянином Італії, з мікроавтобусом на автотрасі поблизу Переяслава–Хмельницького загинуло відразу троє осіб. ДТП сталася вчора близько 9.00.

Профілактика втрат

Профілактика втрат

Днями на офіційному сайті глави держави з’явилося повідомлення про те, що ситуація, яка склалася з фінансуванням із державного бюджету програм, спрямованих на підтримку національних театрів, художніх колективів, окремих мистецьких заходів, фестивалів тощо, м’яко кажучи, не відповідає визначенню «нормальна». Гроші, що мали б надходити на рахунки цих колективів та проектів, до адресатів за підсумками року прибули не у повному обсязі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики