«Камінь» за пазухою

«Камінь» за пазухою

Як пише сайт «Українська правда», Кабінет Міністрів звернувся по допомогу до американської інвестиційної компанії Blackstone Group International Limited. У середу уряд ухвалив розпорядження, яке дає віце–прем’єру Григорію Немирі санкцію на підписання угоди з «Блекстоуном» (з англійської — «Чорний камінь»). За офіційною версією, американська компанія має порадити, як правильно витратити 16,5 млрд. доларів, отримані від Міжнародного валютного фонду.

Сіамські кризи

Сіамські кризи

Економічну кризу на собі відчувають 82,2% громадян України. При цьому переважна більшість українців вважає, що українська економіка перебуває у кризовому стані через внутрішні причини, а світова фінансова криза лише посилює ці проблеми. У тому, що наша економіка перебуває в нормальному стані, а криза — лише наслідок негативного впливу світових катаклізмів, переконані 6,5% респондентів. А 1,9% щасливців узагалі не бачать, щоб на економіку України суттєво впливала світова криза. Такими є дані соціологічного опитування, проведеного Національним інститутом стратегічних досліджень з 21 по 24 листопада (опитано 2013 респондентів у всіх областях України, похибка вибірки становить 2,3%).

«Фінгали» «регіоналів»

«Фінгали» «регіоналів»

Дивні речі кояться у райцентрі Бердянськ Запорізької області. Курортне місто на березі Азовського моря для багатьох є ласим шматком з огляду на можливості в «дерибані» землі. Відтак тутешню владу лихоманить і тіпає: раз по раз відбуваються дострокові вибори мера; кому бути міським головою — вирішує суд; виборці більше довіряють колишньому керівникові штабу «Нашої України»; два крила Партії регіонів протистоять одне одному, а останнім часом ще й почастішали хуліганські напади на дійових осіб бердянських конфліктів. Варто розібратися.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сто десята стаття — доля сепаратиста

Сто десята стаття — доля сепаратиста

Учора Валерію Подьячому — лідеру «Народного фронту «Севастополь—Крим—Росія» і за сумісництвом начебто викладачеві одного з маловідомих сімферопольських ВНЗ — під час чергового допиту в Головному управлінні СБУ в Криму мали пред’явити офіційне обвинувачення щодо зазіхань на територіальну цілісність України. Цим самим завершилися б процесуальні дії у кримінальній справі за ст. 110 Кримінального кодексу України, позаяк, мовляв, зібрана доказова база для цього цілком достатня.

Всі статті рубрики