Завітайте в українську хату

Завітайте в українську хату

Кажуть, до козацького буму в Гречаному насамперед спонукала сучасна автострада з Дніпропетровська до Решетилівки на Полтавщині, звідки прямий шлях на Київ чи принаймні Харків (міста учасників чемпіонату з футболу Євро–2012).

Запоріжці за Кавказом

Запоріжці за Кавказом

Очолювана головою Запорізької ОДА Олександром Старухом делегація відвідала Грузію на запрошення губернатора Кахетинського регіону Георгія Гвініашвілі. Гостинні закавказці влаштували запоріжцям прийом, кожна мить якого підтверджувала ментальну близькість і взаємоповагу народів–побратимів. Гостям показали палац царя Іраклія II, будинок–музей князів Чавчавадзе, кафедральний собор Алаверді...

Відпочиватимуть «по–королівськи»

Відпочиватимуть «по–королівськи»

У Донецьку продовжують наводити лад на території парку імені Щербакова. Перші дві черги реконструкції скверу кардинально змінили його зовнішній вигляд і навіть змусили осіб без постійного місця проживання, які донедавна тут себе дуже вільно почували, «змотати вудки». А незабаром тим же бомжам доведеться «вшиватися» ще й з берега міського ставка, де вони полюбляли вилежуватися проти сонечка, немов морські котики. Адже на місці «бомжацького берега» через пару років з’явиться гігантська споруда у вигляді літаючої тарілки — аквапарк Royal Marine, що перекладається як «Королівське узбережжя».

Всі статті рубрики