Розбій зі знаком VIP

Розбій зі знаком VIP

У четвер співробітники ГУБОЗ МВС України в місті Києві спільно з бійцями спецпідрозділу швидкого реагування «Сокіл» затримали в одному з розважальних комплексів міста Бровари Київської області організоване злочинне угруповання, до складу якого, на превеликий подив, входили як колишні, так і чинні співробітники спецслужб України.

На вулиці хасидів...

На вулиці хасидів...

Учора в Умані, неподалік вулиці Пушкіна, у відреставрованому приміщенні колишньої ветлікарні урочисто відкрили синагогу. Червону стрічку при вході перерізали «губернатор» Черкащини Олександр Черевко та представник Міжнародного благодійного фонду імені рабе Нахмана Даніель Даян.

Про бізнес говорить Сумщина

Про бізнес говорить Сумщина

Форум розпочався відкриттям уже традиційної Міжнародної виставки «Слобожанський міст–2008». 139 стендів вітчизняних виробників, учасників форуму з Німеччини, Італії, Нідерландів, Росії, Індонезії, Узбекистану, Польщі, Литви та інших країн пропонували товари в залі легкоатлетичного манежу.

Заборонений сувенір

Заборонений сувенір

Працівники лотків біля Головпоштамту змінили звичні столики на транспаранти. Так розпочався їхній страйк проти спроб міської влади прибрати національні сувеніри з головної площі держави. КМДА вважає їх недоречними.

Винних знайдемо, решту — перевіримо

Винних знайдемо, решту — перевіримо

Справа порушена за двома статтями: випуск неякісної продукції та недобросовісне виконання посадових обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей. Нагадаємо, з середини вересня в Чернівецьких дитсадках на кишкові інфекції захворіли 54 вихованці.

17 українців на скриню мерця!

17 українців на скриню мерця!

У четвер морський консультаційний центр у м. Пірей, що в Греції, повідомили про захоплення ще одного судна поблизу Сомалі. Корабель «Faina» йшов під прапорами Белізу, і його екіпаж складався з 21 людини, серед яких 17 громадян України.

Всі статті рубрики