Країні знову потрібен Литвин?

Країні знову потрібен Литвин?

Голова парламенту Арсеній Яценюк на сьогоднішньому засіданні ВР має намір оголосити про припинення діяльності демократичної коаліції. Під час учорашньої погоджувальної ради спікер сказав, що станом на 11–ту годину ранку понеділка він не отримав від фракції «Наша Україна — Народна самооборона» повідомлення про відкликання заяви щодо виходу з коаліції. «Тому, відповідно до тимчасового регламенту Верховної Ради, у вівторок буде офіційна процедура прощання з коаліцією. Тому хто з квітами, хто з вінками — приходьте на 10–ту годину», — сказав Яценюк.

За «коаліцію», проти «каоліції»

За «коаліцію», проти «каоліції»

Кожен п’ятий українець — 22,7 відсотка — покладає відповідальність за розвал демократичної коаліції на Блок Юлії Тимошенко. Натомість 18,6% вважає, що винною в розпаді більшості є «Наша Україна». Але найбільша частина гласу народного — 31,7% — звинувачує у руйнуванні більшості обидві сили. Такими є результати опитування, проведеного Національним інститутом стратегічних досліджень після першого тижня роботи нової сесії ВР. Ще 6,1 вважає, що винні в розбраті — «регіонали». Знайшлися й такі (1,1%), які бачать у розпаді коаліції лиху руку комуніста. 19,8% мають труднощі з тим, аби відповісти на поставлене запитання.

Де діяв кривавий спецоб’єкт

Де діяв кривавий спецоб’єкт

Меморіал жертвам політичних репресій і Голодомору за участі Президента України Віктора Ющенка було відкрито в неділю неподалік Дніпропетровська — на 9му кілометрі Запорізького шосе. Це місце почало фігурувати у громадській свідомості ще з 1989 року — саме тоді Управлінням Комітету державної безпеки у Дніпропетровській області були знайдені документи щодо спеціального об’єкту НКВС загальною площею 1,62 гектара.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Роковини без поховання та покарання

Роковини без поховання та покарання

Сьогодні увечері вже традиційно (як не жахливо це звучить) небайдужі громадяни запалять на Майдані свічки і вшанують пам’ять Гії Гонгадзе та всіх загиблих українських журналістів. Так само традиційно багато хто питатиме у влади «Де Гонгадзе?» і не отримає відповіді. Хвилин мовчання цього разу буде вісім — за кількістю років, які минули з часу зникнення та жорстокого вбивства Георгія.

Всі статті рубрики