Льодовий період

Льодовий період

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Державну цільову програму «Хокей України» Кабінет Міністрів України прийняв ще в 2007 році. Вона передбачає будівництво льодових майданчиків майже в кожному регіоні країни. Чотири ковзанки — у Калуші, Донецьку, Харкові й Херсоні — мали ввести в дію ще минулого року, але будівництво затрималося. Нарешті позавчора перша ластівка проекту втілилася в життя у столиці Донбасу.

Силою духу й тіла

Силою духу й тіла

Змагання для людей із обмеженими фізичними можливостями зазвичай проводяться через два тижні після завершення основної програми Олімпійських ігор. Щоправда, організовують їх лише втринадцяте, тоді як «звичайна» Олімпіада відбулася вже 29–й раз. Наші спортсмени стабільно знаходяться серед лідерів паралімпійського руху, привозячи додому значно більше медалей, ніж здорові спортсмени.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

...Як із гори котиться

...Як із гори котиться

Назву товариства його засновники позичили з давньогрецької мови. «Динамо» — «сила в русі». Гірськолижний спорт — це рух, це швидкість, за яку на вулицях мегаполісів штрафують даішники. Але щоб її забезпечити, спочатку треба вилізти на гору. Чимось це нагадує процеси, які сьогодні відбуваються в фізкультурно–спортивному товаристві України з античною назвою. Хтось довго й наполегливо дерся в гори, створюючи там спортивні бази, де виховували гірськолижників світового рівня, а сьогодні їхні наступники гарячково намагаються позбутися цього багатства. Так би мовити, здійснити швидкісний спуск. Чи зможе після цього «Динамо» знову піднятися до колишніх висот?

Всі статті рубрики