Державний Гімн під караоке від Скрипки

Державний Гімн під караоке від Скрипки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На Хрещатику, де зазвичай «Караоке на Майдані» веде Ігор Кондратюк, днями своє караоке вів Олег Скрипка. Обійшлося без «Шансу» та яєць у подарунок; караоке від Скрипки відзначалося патріотичним характером і піснями. А саме Гімном — українським державним та «оптимістично переробленим» із новоствореного альбому.

Леся Українка

Леся Українка

Учора з Лесі Українки, що стоїть перед вікнами Віри Іванівни Ульянченко на Печерську, зняли святкову сукню від українських дизайнерів Тетяни Земськової і Олени Ворожбит, і вона повернулася до свого щоденного бронзового вбрання від скульптора Галини Кальченко.

Мама — анархія, «батько» — Махно

Мама — анархія, «батько» — Махно

На запитання «Як правильно говорити: гуляйпільці, гуляйполівці чи гуляйполяни?» жителі міста Гуляйполе відповідають: «Махновці!» У мальовничому містечку Запорізької області третій рік поспіль День Незалежності святкують під знаком Нестора Махна — суперечливої анархічної постаті, як зазначив один з організаторів фестивалю Олесь Доній, якій знайшли місце в нашій історії.

Голлівуд на задвірках, на першому плані — європейське кіно

Голлівуд на задвірках, на першому плані — європейське кіно

У середу розпочав роботу найстарший щорічний кінофорум світу — 65й Венеціанський міжнародний кінофестиваль. Він триватиме до 6 вересня, коли фестивальне журі на чолі з німецьким кінорежисером Вімом Вендерсом назве переможця в головному конкурсі повнометражних художніх фільмів та вручить йому гранпрі фестивалю «Золотий лев». Ведучою церемонії відкриття і закриття фестивалю цього року виступає російська акторка Ксенія Раппопорт, яка минулого року була названа кращою італійською актрисою за роль у фільмі Джузеппе Торнаторе «Незнайомка».

Всі статті рубрики