У Харків їде Queen

У Харків їде Queen

Учора засновниця благодійного фонду «АнтиСНІД», дружина українського мільярдера Віктора Пінчука, Олена Франчук у готелі Hyatt Regency Kiev проанонсувала черговий благодійний концерт під назвою «Життя має тривати!». Цього разу про проблему СНІДу заговорять більш ніж переконливо, впевнені організатори заходу.

Вагітне шахрайство

Вагітне шахрайство

Чотирьох неординарних шахраїв (двоє чоловіків та двоє жінок) засудили днями в Чернігівській області. Як повідомляє відділ масово–роз’яснювальної роботи та звернень громадян обласної Державної податкової адміністрації, співробітники якої й вирахували спритників, останні незаконно привласнювали соціальні виплати у зв’язку з вагітністю та пологами на своїх працівниць.

«Барабашка» і дежа вю

«Барабашка» і дежа вю

Учора знову виникла пожежа на ринку, відомому в Україні як «харківська «Барабашка». За лічені хвилини один за одним спалахнули два десятки пластикових павільйонів. На місце НП виїхало 16 пожежних підрозділів та близько сорока одиниць спеціальної техніки. Для оточення палаючої ділянки з чергування зняли всіх постових співробітників міліції. До кінця пожежі не працював один із виходів однойменної станції метрополітену. За даними начальника міського управління МНС Володимира Юрченка, вогонь знищив майже 200 метрів ТЦ.

Ліси сухі та небезпечні

Ліси сухі та небезпечні

Луганська область знову потерпає від лісових пожеж — у вівторок тут було гаряче одночасно в двох лісництвах. Близько 10.00 спалахнув ліс у Свердловському районі. Через п’ять із половиною годин силами Державної пожежної охорони Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та працівників лісництва пожежу загасили. Жертв і постраждалих немає, проте вигоріло 75 гектарів лісу.

Поїсти, щоб не вижити

Поїсти, щоб не вижити

«Тихе полювання», яке влаштувало молоде сімейство з Краматорська, призвело до фатальних наслідків. Назбиравши грибів і приготувавши з них страву, батьки і самі поїли, і нагодували трирічну дитину. А вже наступного дня самопочуття всіх настільки погіршилося, що змушені були звертатися до медиків по допомогу. Малюка у важкому стані терміново госпіталізували до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні. У реанімації Донецького обласного клінічного територіального медичного об’єднання з діагнозом «отруєння» також опинилися 23–річна мати та 27–річний батько.

Народжені незалежними

Народжені незалежними

Поява страусенят у Київському зоопарку — явище непересічне, кажуть зоологи. Адже зазвичай страуси не висиджують яйця в неволі — їх доводиться «виходжувати» в інкубаторі. Та цього разу, за словами співробітників зоопарку, процес зростання популяції відбувався природним способом. І вже сьогодні підростаюче покоління страусів бігає по вольєру поруч із батьками, збираючи комашок.

«Тебе згадаю в застінку перед кінцем»...

«Тебе згадаю в застінку перед кінцем»...

Костя Єрофєєв і не був бійцем. Бійцем був його голос. Голосище. У чоловічій вбиральні університетського гуртожитку фізиків, що на Ломоносова, вони разом з Толіком Сухим випробовували резонанс звуку — співали а капелла, та так, щоб потріскалися шибки. Пардон, але саме так проходив один з етапів народження потім легендарного андеграундного гурту «Рутенія», лауреата першої «Червоної рути».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Менше горілки — більше діла

Менше горілки — більше діла

Завдяки нововведеням в облдержадміністрації сподіваються «мобілізувати все доросле населення області для виконання відновних робіт у регіоні» після руйнувань, завданих стихією. Про запровадження подібних заходів чиновники заговорили на виїзному засіданні обласного штабу з ліквідації наслідків повені.

Всі статті рубрики