Неслухняна влада

Неслухняна влада

На відміну від травневої акції, коли, як повідомляла «УМ», кілька активістів видерлися на будівельний кран, цього разу «ініціативники» влаштували наземну форму протесту. Відтак двадцятеро молодих людей перегородили під’їзні шляхи до будівельного майданчика, заблокувавши всі будівельні роботи на Аскольдовій могилі, — вантажівки з бетонною сумішшю не могли потрапити на об’єкт.

11 друзів Бендера

11 друзів Бендера

Цього тижня в американському Бостоні офіційно висунули звинувачення міжнародному угрупованню хакерів. Вони, може, й не найкрутіші комп’ютерники, але «прославилися» найбільше з усіх досі відомих — тим, скільки накрали і як це зробили. Одинадцятеро «умільців», троє з яких американці, троє — українці, один білорус, два китайці, естонець та невстановлений ще анонім на прізвисько «Дельп’єро», викачували з магазинів великих американських торговельних мереж номери кредитних і дебетних карток, якими розплачувалися клієнти.

Український геноцид на німецькій Стіні

Український геноцид на німецькій Стіні

4 серпня в берлінському Музеї Стіни відкрилася виставка картин «Розгойдані дзвони пам’яті». Експозиція, автором якої є відомий український художник, лауреат Премії ім. Т. Шевченка Валерій Франчук, присвячена Голодомору в Україні 1932—1933 років.

Продовольча криза і СНІД

Продовольча криза і СНІД

У Мехіко триває глобальна конференція з проблем СНІДу, присвячена 25–й річниці виявлення ВІЛ–інфекції. Учора офіційні представники ООН поширили на ній вражаючий звіт про те, що зростання світових цін на харчі підштовхує все більшу кількість бідних жінок займатися проституцією, внаслідок чого СНІД поширюється ще швидшими темпами. Жінки, які за інших умов ніколи б не стали на шлях проституювання, тепер усе частіше змушені торгувати своїм тілом з оплатою не грошима, а рибою, рисом та олією.

Басейн для олімпійців

Басейн для олімпійців

Завтра у Львові на вулиці Княгині Ольги,114 відбудеться урочисте відкриття найбільшого в Україні критого аквапарку «Пляж», загальна площа якого становить 13,5 тисячі квадратних метрів. Новобудова, споруджена на базі «Комплексу водних видів спорту», включатиме в себе спортзал, зал для занять аеробікою, фітнесом, танцями, повідомляє прес–служба Львівської міськради. Для найменших відвідувачів водного комплексу відкриють дитячий клуб із розважально–ігровими уроками на воді, дитячим фітнесом і лікувальною гімнастикою. Також працюватиме інтернет–кафе і сучасний конференц–зал. «Це найбільший в Україні закритий аквапарк, що одночасно зможе вмістити 2 тисячі осіб. Половину — в розважальній зоні аквапарку з басейном, а половину — у фітнес–зоні», — зазначив 5 серпня на прес–конференції голова правління «Комплекс водних видів спорту» Андрій Іванечко.

Німфетки в бікіні

Німфетки в бікіні

Восьмого серпня на театральній площі Одеси вперше проходитиме фінал Національного конкурсу краси Miss Teen Ukraine. За титул найкрасивішої та можливість представляти Україну на Miss Teen World і Miss Teen International боротимуться 28 дівчат віком від 14 до 20 років.

Нічиї діти

Нічиї діти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кілька місяців тому до Кіровоградського обласного відділення «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» із проханням допомогти з влаштуванням шестирічного ВІЛ–інфікованого хлопчика, звернулися представники Кіровоградського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді. Матір дитини позбавили батьківських прав, а дитині потрібне було особливе піклування.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики