Мільярд доларів у бідняцькій кишені

Мільярд доларів у бідняцькій кишені

Учора в Зімбабве запроваджено в обіг банкноту номіналом 100 млрд. зімбабвійських доларів. За ці гроші можна придбати два буханці хліба. Ця африканська країна є світовим рекордсменом за рівнем інфляції, яка, за офіційними даними, минулого тижня перевищила поріг 2 млн. 200 тисяч відсотків, а, за неофіційними, є ще більш високою.

Гаряче перед Олімпіадою

Гаряче перед Олімпіадою

Дві особи загинули та 14 дістали поранення вчора в результаті вибухів у двох автобусах, повідомляє агенція «Франс Прес». І зазначає, що ці інциденти збільшують сумніви стосовно безпеки під час проведення Олімпійських ігор у Пекіні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шляхами війни з мирними ініціативами

Шляхами війни з мирними ініціативами

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Барак Обама позавчора відвідав Афганістан, а вчора — Ірак, тобто дві країни, де американські війська ведуть бойові дії. Перебуваючи в Афганістані, сенатор Обама заявив, що в разі перемоги на президентських виборах він виведе американські війська з Іраку впродовж 16 місяців, повідомляє «Ассошіейтед прес».

Червоне вдихне життя у Мертве

Червоне вдихне життя у Мертве

Поверхня Мертвого моря є найнижчою точкою поверхні нашої планети і вода в ньому є найсолонішою. Упродовж останніх 40 років Мертве море «всохло» на третину. Щороку воно втрачає від випаровування 1050 тонн води, і його рівень падає на один метр. Якщо море гинутиме такими темпами, то до кінця XXI століття воно зникне взагалі. Ріка Йордан, яка впродовж століть була головним живильником Мертвого моря, тепер не в змозі впоратися з цим завданням, бо сама пересихає і тепер несе лише чверть від тієї кількості вод, якою поповнювала море 80 років тому.

Всі статті рубрики