Україна відкрила Мальту

Україна відкрила Мальту

Учора до Києва прибув Едвард Фенех–Адамі, президент Мальти. Вранці на ґанку перед секретаріатом його зустрів Президент Віктор Ющенко, а відтак розпочалися переговори в розширеному складі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Політичний пат і деградація

Політичний пат і деградація

Перерви, консультації, блокада — цим уже звичним набором обмежилося і вчорашнє «засідання» парламенту. Блок Тимошенко міцно тримав оборону президії, заблокувавши всі входи до неї стільцями зсередини й оточивши трибуну. Спікер, уже також звично пройшовши до мікрофона з протилежних до президії дверей, повідомив усім про початок засідання погоджувальної ради і запропонував усім охочим попрацювати нардепам зайнятися справами в комітетах. Однак «на зовсім» не відпустив — ану ж бо парламентські лідери домовляться і узгодять порядок денний?

Чому в секретаріаті Президента вирощують дорогих курей?

Чому в секретаріаті Президента вирощують дорогих курей?

Відкриваючи вчорашнє засідання уряду, Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко з притаманною їй упевненістю і чарівною посмішкою сказала: «Я хочу вам усім повідомити дуже добру новину — в червні цього року порівняно з аналогічним місяцем минулого року інфляційний показник в 2,5 раза нижчий, отже, ми працюємо ліпше, ніж наші попередники».

Всі статті рубрики