Ігри посеред ляльок

Ігри посеред ляльок

Рівень популярності виду спорту в країні визначається кількістю й рівнем турнірів, які в ній проводяться. Таку думку висловив відомий англійський гросмейстер Найджел Шорт на позавчорашній прес–конференції, присвяченій його матчу з українцем Сергієм Карякіним. Досвідчений Шорт добре знає, про що говорить, — у 1980–х він був зіркою британського спорту. Тоді в його країні відбувалося чимало турнірів, а сам Найджел перебував на вершині слави, вигравши матчеву зустріч у росіянина Анатолія Карпова. Хоча пізніше в іншому протистоянні Шорт поступився кращому шахістові тих часів — ще одному представникові Росії Гаррі Каспарову.

За крок до класики

За крок до класики

Позавчора в перебіг подій на трав’яних кортах околиці Лондона нарешті втрутилася небесна канцелярія. Найбільше нервових клітин у чоловічих чвертьфіналах дощ забрав у ексцентричного росіянина Марата Сафіна. Матч проти іспанця Фелісіано Лопеса, якому Марат досі програв чотири поєдинки з п’яти, затримали на півтори години. Поступившись у першому геймі на власній подачі, Сафін почав ламати ракетки й вибивати м’ячі за межі корту, за що від арбітра отримував зауваження. За рахунку 2:5 на користь Лопеса знову задощило. Після поновлення гри через три години Лопес без проблем взяв перший сет (6:3), але на цьому його успіхи закінчилися. Наступні три партії у напруженій боротьбі виграв несіяний Сафін (7:5, 7:6, 6:3), котрий дістався вже півфіналу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розметалися

Розметалися

Інформація про національну першість за участі найсильніших вітчизняних легкоатлетів, котрі змагаються в центрі столиці, хоч і не одразу, але поширилася в колах уболівальників. Тож позавчора надвечір, у другий день чемпіонату, на трибунах НСК «Олімпійський», крім спортсменів та і їхніх тренерів, з’явилося пару сотень «справжніх» прихильників «королеви спорту». І подивитися їм справді було на що.

Всі статті рубрики