Зіркове караоке

Зіркове караоке

Дружина одного з найпопулярніших музикантів Англії, соліста рок–гурту «Колдплей» Кріса Мартіна, також вирішила спробувати свої сили у співі. Щоправда, на відміну від деяких колег по Голлівуду (наприклад, Скарлетт Йоханссон, яка недавно випустила сольний альбом), Гвінет Пелтроу перекваліфіковуватися у співачки не збирається. Хоча голос у кінозірки, схоже, є, адже виконавши тільки одну пісню, вона заробила 90 тисяч доларів. Усі вони будуть спрямовані на благодійність.

Яскравий екскремент

Яскравий екскремент

Пам’ятаєте, як у фільмі «Діамантова рука» головний герой запевняв сувору «управдома», що в Європі собаки гуляють по газонах, де й коли їм заманеться? Так воно, в принципі, і є. Але не тому, що європейцям байдуже, чи какатиме песик у дитячу пісочницю, а тому, що кожен цивілізований господар на заході зобов’язаний носити з собою совок і пластиковий пакетик — щоб прибирати за своїм улюбленцем.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розмовляють дві акули. Одна запитує: «Ти як на людину полюєш?» – «Ну як... Бачу плавця. Роблю навколо нього спочатку велике коло, потім мале. Після цього беру». — «А не можна починати відразу з малого кола?» — «Можна. Але тоді доведеться його з лайном їсти».

Всі статті рубрики