Зіркове караоке

26.06.2008
Зіркове караоке

Гвінет Пелтроу.

Дружина одного з найпопулярніших музикантів Англії, соліста рок–гурту «Колдплей» Кріса Мартіна, також вирішила спробувати свої сили у співі. Щоправда, на відміну від деяких колег по Голлівуду (наприклад, Скарлетт Йоханссон, яка недавно випустила сольний альбом), Гвінет Пелтроу перекваліфіковуватися у співачки не збирається. Хоча голос у кінозірки, схоже, є, адже виконавши тільки одну пісню, вона заробила 90 тисяч доларів. Усі вони будуть спрямовані на благодійність.

Cаме заради досягнення доброчинної мети володарка «Оскара» за фільм «Закоханий Шекспір» і взялася за мікрофон. Разом зі своєю подругою, дизайнеркою Стеллою Маккартні, Гвінет взяла участь у благодійному вечері, організованому для збору коштів на допомогу дітям Палестини. Пелтроу заспівала під караоке пісню Роберта Флека Killing Me Softly. Кажуть, співала дуже непогано й не лише зібрала кругленьку суму, а й зірвала овації.

А численні папараці, які, звісно, також не могли обійти увагою таку подію, не так слухали Гвінет, як розглядали її... живіт. Річ у тім, що худенька 25–річна актриса вбралася у блискучу коротку сукню, з якої трохи випинався кругленький животик. Звісно, тендітна красуня могла просто випити забагато води або трохи переїсти, але такі версії жовту пресу мало цікавлять. Гвінет одразу приписали третю вагітність (у них із Крісом уже є донька Еппл і син Мозес). До речі, сама Пелтроу не раз заявляла, що залюбки мала б щонайменше трьох дітей.