Від «Партизана» до «Свободи»

Від «Партизана» до «Свободи»

Тих киян, які, всупереч бажанню «забити» на політику й розважитися на зумисне для такої мети організованих подалі на околицях концертах, 25 травня таки прийдуть на виборчі дільниці, щоб виконати свій громадянський обов’язок, чекає нелегкий вибір. І не лише тому, що «всі кандидати одним миром мазані», а й з огляду на кількість охочих покерувати столицею. 37 блоків та партій претендують на місце у Київраді й удвічі більше — 79 — осіб прагнуть сісти у крісло мера. Метрове «простирадло» з переліком претендентів на посаду міського голови буде зеленкуватим, а на 20 см коротший список партій та блоків — бежевим.

«Чорна кицька» між гілками влади

«Чорна кицька» між гілками влади

Повною несподіванкою для голови Чернігівської обласної ради Наталії Романової стало розпорядження голови облдержадміністрації Володимира Хоменка про виключення її зі складу колегії ОДА. Причин такого рішення Романовій не пояснили. «Я завжди вважала, що в колегії облдержадміністрації присутня не як голова обласної ради, а як представник усього депутатського корпусу області, — зауважила пані Наталія на прес–конференції з цього приводу. — Для мене важливо, щоб на місцевому рівні представницька і виконавча влада працювали як один–єдиний тандем, і щоб на виході кожна громада, кожен громадянин мали якісну послугу».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Святкова «консервація»

Святкова «консервація»

Юлія Тимошенко мириться з Віктором Ющенком. Так вважає відомий політолог, глава правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко. У коментарі журналістам він висловив таку думку: конфлікт Прем’єрки й Президента навколо Фонду держмайна, що спалахнув перед святами, впродовж тривалих вакацій не законсервувався. Ситуація розвивається, вважає Фесенко, говорячи про «переговори в закритому режимі, які вже йдуть».

Всі статті рубрики