Блер не заробить 270 тисяч євро

Блер не заробить 270 тисяч євро

Шанси Ентоні Блера стати першим президентом ЄС тануть — його кандидатуру домовилися не підтримувати Франція та Німеччина, передає «Франс пресс». Та головний противник призначення Блера на цю посаду — французький президент Ніколя Саркозі.

Плюс один політв’язень

Плюс один політв’язень

Політична відлига в Білорусі закінчилася. Натомість замість відпущених за наполяганням ЄС в’язнів сумління влада садить за ґрати «свіженьких». Учора присуджено півтора року тюрми суворого режиму Андрієві Кіму — активісту незареєстрованої організації «Ініціатива», котрого звинуватили в тому, що він ударив міліціонера під час акції протесту підприємців 21 січня. Разом із Кімом перед учорашнім судом у Мінську постали ще дев’ятеро учасників мітингів. Утім до них Феміда виявила поблажливість і покарала не буцегарнею, а виправними роботами.

Росіяни підбили грузинський літак «з рогатки»

Росіяни підбили грузинський літак «з рогатки»

Сьогодні Рада Безпеки ООН збереться на термінове засідання, щоб обговорити конфлікт між Грузією та Росією щодо знищення 20 квітня грузинського літака–розвідника над територією Абхазії. Радбез збирається на прохання Тбілісі, який наполягає на тому, що літак, який курсував над Абхазією — себто над територією Грузії, збив саме російський винищувач.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики